Boost je Lijfstijl

 

 

Een gezond lichaam helpt je langer fit te blijven. Vooral in tijden dat het mentaal en of emotioneel even wat minder gaat helpt een goede fundering je letterlijk en figuurlijk de last te dragen. Dit bereik je door gezond te eten en te bewegen/sporten. Aandacht voor lichaam helpt je letterlijk in je lijf te komen en een betere connectie te maken met dit deel van jou. Wat gebeurt er allemaal en wat heeft het nodig?

Het Boost je Lijfstijl coachingsprogramma heeft als doel het verbeteren van je fysieke vitaliteit. In dit coachingsprogramma is de reis naar vitaliteit net zo belangrijk als de bestemming. Gezonde voeding & beweging staan centraal en er is aandacht voor het mentale en emotionele aspect zoals investeren in jezelf, energie terughalen, zelfbeeld- en vertrouwen, loslaten van oude patronen en overtuigingen. 

De verbeteringen na het Boost je Lijfstijl programma zijn:

  • Gezondere leefstijl
  • Energieker en fitter
  • Bewuster van voeding en beweging en de effecten op lichaam & geest
  • Gezondere darmen, betere weerstand
  • Betere relatie met jezelf

Het Boost je Lijfstijl coachingsprogramma duurt 30 dagen, onderverdeeld in diverse onderdelen. Na een afbouwfase wordt het lichaam zowel gereinigd als gereset doormiddel van voornamelijk plantaardige voeding. Daarnaast wordt verder gebouwd aan het omarmen van de nieuwe leefstijl. De coaching sessies vinden plaats vanuit de praktijkruimte van Sensibel, Centrum voor Healing en Bewustzijn of via Skype. Ook krijg je ook toegang tot de online leeromgeving waar je meer informatie vindt over gezonder leven zoals gezonde darmen, recepten, voedingssupplementen, hormonen, beweging, mindfulness en nog veel meer.

Investering €350